Image Image Image Image Image

Oplossing

 

De CDS Baken® wachtrijbeheeroplossing zorgt ervoor dat palen niet omver worden gelopen door gehaaste reizigers: u voorkomt chaos!

 

Het CDS Baken® wachtrijbeheersysteem bestaat uit een conische roestvast stalen paal met een flexibele draaikop, die is bevestigd op een met precisie in de grond geboorde voet. De draaikop bovenop de paal, bevat een lintcassette. De paal is met andere palen verbonden via het lint, waarbij gezamenlijk het wachtrijbeheer systeem gevormd wordt. De maximale overspanning tussen twee palen is 2,4 meter.

 

De unieke conische vormgeving van het CDS Baken® systeem, biedt een overzichtelijke situatie, met een routing die eenvoudig en snel kan worden aangepast aan de drukte. Door het toepassen van geavanceerde technologie, gecombineerd met hoogwaardige materialen, staat CDS Baken® garant voor een optimale werking van uw wachtrijbeheer systeem, 24/7, nu en in de toekomst.

 

De lange ondernemersgeschiedenis van CDS is het bewijs van onze vindingrijkheid. Ons management en onze aftersales service ondersteunt u bij uw uitdagingen, zowel voor, tijdens als na de installatie. CDS is de ideale partner voor uw innovatieve wachtrijbeheeroplossingen.

 

Onze belofte aan u is een wachtrijbeheeroplossing die aan uw ambities en uitdagingen voldoet. Met meer dan 40 jaar ervaring in wachtrij management oplossingen, bereiken we altijd een optimale toegang voor u!

 


Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een elegante, flexibele en kwalitatieve CDS Baken® wachtrijbeheeroplossing voor uw vliegveld of organisatie?

Neem dan contact op met CDS voor een maatwerk voorstel.

Contact CDS


Beacon-Queue-System