Image Image Image Image Image

Kernwaarden

 

Conisch design, tijdloze elegantie

De CDS Baken® wachtrijbeheeroplossing met haar unieke conische design, combineert een tijdloze elegantie, met veiligheid en duurzaamheid.

 

Maximale flexibiliteit

De CDS Baken® wachtrijbeheeroplossing biedt u maximale flexibiliteit: uw routing is eenvoudig en snel aanpasbaar, dankzij de draaibare kop en de viervoudige lintaansluitingen. Het systeem is demontabel en compatibel met andere wachtrijbeheer systemen. U kunt de kleur van het lint kiezen die optimaal bij uw wensen en situatie past. CDS heeft veel verschillende kleuren voor u beschikbaar, specifieke kleuren of individueel bedrukt lint op aanvraag!

 

Optimale doorgangsbreedte

De CDS Baken® wachtrijbeheeroplossing biedt een optimale doorgangsbreedte, dankzij de stabiele vloer montage. Hierdoor hebben reizigers met bagage, rolstoelen of kinderwagens maximale bewegingsvrijheid. Geen onnodige obstakels die uw klanten tegenhouden!

 

Veiligheid

De CDS Baken® wachtrijbeheeroplossing voldoet aan alle internationale brand- en luchthaven veiligheidsvoorschriften. Het is goedgekeurd door de brandweer- en veiligheidsdiensten van luchthaven Schiphol, volgens internationale normen. CDS Baken®: technologie van wereldklasse voor u!

 

Topkwaliteit

De CDS Baken® wachtrijbeheeroplossing biedt u topkwaliteit “Grade 304” roestvast staal.  Dankzij de conische vormgeving is deze oplossing zeer sterk en duurzaam. CDS biedt u 10 jaar garantie tegen fabricagefouten en op de superieure kwaliteit van uw CDS Baken® wachtrijbeheersysteem.

 


Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een elegante, flexibele en kwalitatieve CDS Baken® wachtrijbeheeroplossing voor uw vliegveld of organisatie?

Neem dan contact op met CDS voor een maatwerk voorstel.

Contact CDS