Image Image Image Image Image

Over CDS

 

CDS is een familiebedrijf, dat reeds meerdere generaties actief is in hang- en sluitsystemen, toegangstechnologie en wachtrijbeheeroplossingen. Naast het leveren van hoogwaardige materialen als toeleverancier, is CDS vooral gespecialiseerd in het meedenken, ontwerpen en implementeren van innovatieve maatwerkoplossingen voor veeleisende internationale cliënten, zoals luchthavens (inclusief Amsterdam Airport Schiphol), treinstations, congrescentra, winkelcentra en utiliteitscliënten.

 

CDS doet al meer dan 40 jaar zaken met luchthaven Schiphol. Na een zorgvuldig en uitgebreid selectieproces in 2011, is CDS gekozen tot preferred supplier voor de levering van haar CDS Baken® wachtrijbeheeroplossing.

 

De lange ondernemersgeschiedenis van CDS is het bewijs van onze vindingrijkheid. Ons management en onze aftersales service ondersteunt u bij uw uitdagingen, zowel voor, tijdens als na de installatie. CDS is de ideale partner voor uw innovatieve wachtrijbeheeroplossing.

 

Onze belofte aan u is een wachtrijbeheeroplossing die aan uw ambities en uitdagingen voldoet. Met meer dan 40 jaar ervaring in wachtrijbeheeroplossingen, bereiken we altijd een optimale toegang voor u!

 


Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een elegante, flexibele en kwalitatieve CDS Baken® wachtrijbeheeroplossing voor uw vliegveld of organisatie?

Neem dan contact op met CDS voor een maatwerk voorstel.

Contact CDS